Via Naturae Palmový cukr Bio 250 g
Palmový cukr na rozdíl od ostatních sladidel obsahuje vysoké množství vitamínu C a minerálů, zvláště draslíku. Z nutričního hlediska se jedná o velmi hodnotné sladidlo. ...
Nalezeno 48 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Palmový cukr na rozdíl od ostatních sladidel obsahuje vysoké množství vitamínu C a minerálů, zvláště draslíku. Z nutričního hlediska se jedná o velmi hodnotné sladidlo. ...
kokosový cukr (v balení 4 ks) Palmový cukr je přírodní sladidlo získávané z mízy květních pupenů různých druhů palmy, včetně kokosové palmy a palmy cukrové. Tento tradiční...
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou...
Palmový cukr se vyrábí z mízy různých druhů palem v plném květu. Hlavně se používá v asijské kuchyni. Má lehce sladovou chuť a výraznou chuť. Palmový cukr lze použít pro výrobu...
Palmový cukr se získává z přírodní šťávy z palmy a má měkkou karamelovou podobu a méně sladkou chuť než hnědý nebo bílý třtinový cukr. Thai Dancer palmový cukr se formuje do...
Palmový cukr Gula Djawa - sirup Obecné informace Palmový cukr Gula Djawa je tradiční indonéský sladidlo vyrobené z mízy květenství palmových stromů. Tento sirup má...
kokosový cukr (v balení 8 ks) Palmový cukr je přírodní sladidlo získávané z mízy květních pupenů různých druhů palmy, včetně kokosové palmy a palmy cukrové. Tento tradiční...
Odkud se palmový cukr získává?Získává se pozvolným vařením mízy tradičními postupy - sušením na pánvi nad ohněm z kmene palmového cukru. Jeho chuť připomíná chuť hnědého,...
Prozkoumejte exotickou chuť a výhody našeho BIO palmového cukru, který přichází přímo z ekologického zemědělství. Na rozdíl od standardních palmových cukrů, náš produkt je...
Palmový cukr Obecné informace Palmový cukr je přírodní sladidlo vyráběné z květů palmových stromů. Má jemnou karamelovou chuť a světle hnědou barvu. Je považován za zdravější...
Palmový cukr se vyrábí z mízy různých druhů palem v plném květu. Hlavně se používá v asijské kuchyni. Má lehce sladovou chuť a výraznou chuť. Palmový cukr lze použít pro výrobu...
Palmový cukr Bali - sypký Obecné informace Palmový cukr Bali je přírodní sladidlo vyrobené z květů kokosových palem. Má jemnou, karamelovou chuť a nižší glykemický index než...
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou...
Odkud se palmový cukr získává? Získává se pozvolným vařením mízy tradičními postupy - sušením na pánvi nad ohněm z kmene palmového cukru. Jeho chuť připomíná chuť hnědého, třtinového cukru. Má ale výraznější karamelovou, lehce ovocnou příchuť. Neobsahuje žádné...
Palmový cukr je výborný jako sladidlo do kávy se smetanou a je bohatý na vitamíny skupiny B minerály. Složení: Palmový cukr (plátky)
Prozkoumejte exotickou chuť a výhody našeho BIO palmového cukru, který přichází přímo z ekologického zemědělství. Na rozdíl od standardních palmových cukrů, náš produkt je získáván z palmových stromů pěstovaných bez použití syntetických pesticidů a umělých hnojiv. Díky...
Složenípalmový cukrPrůměrné výživové hodnoty na 100 g:Energie: 1655 kJ/394 kcalTuky: 0 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0 gSacharidy: 97 g z toho cukry: 94 gBílkoviny: 1 gSůl: 0,39 gSkladováníSkladujte na chladném a suchém místě.
Palmový cukr se vyrábí z mízy různých druhů palem v plném květu. Hlavně se používá v asijské kuchyni. Má lehce sladovou chuť a výraznou chuť. Palmový cukr lze použít pro výrobu cukrovinek.
Palmový cukr na rozdíl od ostatních sladidel obsahuje vysoké množství vitamínu C a minerálů, zvláště draslíku. Z nutričního hlediska se jedná o velmi hodnotné sladidlo. NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) č.. 1924/2006 o výživových a zdravotních tvrzeních...
Odkud se palmový cukr získává?Získává se pozvolným vařením mízy tradičními postupy - sušením na pánvi nad ohněm z kmene palmového cukru. Jeho chuť připomíná chuť hnědého, třtinového cukru. Má ale výraznější karamelovou, lehce ovocnou příchuť. Neobsahuje žádné...
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.Složení: 100%...
Prozkoumejte exotickou chuť a výhody našeho BIO palmového cukru, který přichází přímo z ekologického zemědělství. Na rozdíl od standardních palmových cukrů, náš produkt je získáván z palmových stromů pěstovaných bez použití syntetických pesticidů a umělých hnojiv. Díky...
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr. Jedná se o...
Palmový cukr se vyrábí z mízy různých druhů palem v plném květu. Hlavně se používá v asijské kuchyni. Má lehce sladovou chuť a výraznou chuť. Palmový cukr lze použít pro výrobu cukrovinek. Složení: Palmový cukr 100% Nutriční hodnota / / 100 g: Energie: 1425 kJ / 338...
kokosový cukr (v balení 8 ks) Palmový cukr je přírodní sladidlo získávané z mízy květních pupenů různých druhů palmy, včetně kokosové palmy a palmy cukrové. Tento tradiční sladký produkt je oblíbený především v jihovýchodní Asii, kde se hojně využívá v místní kuchyni...
Palmový cukr je výborný jako sladidlo do kávy se smetanou a je bohatý na vitamíny skupiny B a minerály. Složení: palmový cukr 80%, cukr, voda Nutriční hodnoty ve 100g Energie (kJ)- 1523 kJ Energie (kcal)- 358 kcal Tuky- 0 g Sacharidy- 90 g z toho cukrů 80 g Bílkoviny-...
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU Záruka - viz. obal. Následující garance měsíců neplatí. Pracujeme na opravě.: min 18 měsíců od okamžiku produkce Skladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65 % vlhkost vzduchu)Hlavním cílem při výrobě tohoto cukru...
Palmový cukr Bali - sypký Obecné informace Palmový cukr Bali je přírodní sladidlo vyrobené z květů kokosových palem. Má jemnou, karamelovou chuť a nižší glykemický index než běžný bílý cukr. Tento sypký cukr je ideální pro použití v asijské kuchyni i v běžném vaření a...
kokosový cukr (v balení 4 ks) Palmový cukr je přírodní sladidlo získávané z mízy květních pupenů různých druhů palmy, včetně kokosové palmy a palmy cukrové. Tento tradiční sladký produkt je oblíbený především v jihovýchodní Asii, kde se hojně využívá v místní kuchyni...
Palmový cukr je zdravější, a přesto velmi chutnou alternativou toho bílého.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.Jedná se o...
Palmový cukr Obecné informace Palmový cukr je přírodní sladidlo vyráběné z květů palmových stromů. Má jemnou karamelovou chuť a světle hnědou barvu. Je považován za zdravější alternativu k běžnému bílému cukru díky nižšímu glykemickému indexu a obsahu minerálů. Původ a...
Palmový cukr Gula Djawa - sirup Obecné informace Palmový cukr Gula Djawa je tradiční indonéský sladidlo vyrobené z mízy květenství palmových stromů. Tento sirup má charakteristickou karamelovou chuť a jemnou vůni, která dodává pokrmům jedinečné aroma. Je oblíbenou...
Palmový cukr Obecné informace Palmový cukr je přírodní sladidlo získávané z květů palmových stromů. Má jemně karamelovou chuť a světle hnědou barvu. Tento produkt je oblíbenou součástí asijské kuchyně, zejména v jihovýchodní Asii. Původ a historie Palmový cukr se...
Palmový cukr - 500g Palmový cukr je základní složkou asijské kuchyněPrémiová kvalita, přírodní cukr.Produkt z Thajska Složení: Palmový cukr 80%, cukr, voda.
BIO palmový cukr se vyrábí z květů palmy datlové, konkrétně z jejího nektaru. Podobně jako datlový sirup i palmový cukr má jemnou karamelovou chuť. Zároveň má také nízkou glykemickou hodnotu, díky čemuž zvyšuje hladinu cukru v krvi pomaleji než běžný cukr.Složení: 100%...
Palmový cukr je zdravější, a přesto velmi chutnou alternativou toho bílého.
Thai Dancer Palmový cukr v plátcích (Palm Sugar Slices). Složení: palmový cukr.
- Složení: 100% Palmový cukr. Nutriční hodnoty na 100g: Energie 336 kcal / Tuk 0g / Sacharidy 84g cukr 84g / Protein 0g / Sůl 0,5g. Skladování: Skladuje v suchu a chladu. Země původu: Thajsko.
Balení: 500 g Země původu: Indonésie
Cock Brand palmový cukr
- Složení: Třtinový cukr, kokosový cukr, glukózový sirup. : Nutriční hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1428kJ/336kcal, sacharidy: 84g, cukr: 84g, tuky: 0g, nasycený tuk: 0g, protein: 0g, sůl: 0,5g. Skladování : Uchovávejte v suchu a chladu mimo přímého světla....
Bio palmový cukr se získává ze sirupu palmy cukrové (a podobných druhů sladkých palem), tedy obdobně jako javorový sirup z kanadských javorů. Má nízký glykemický index, tudíž je vhodný pro diabetiky a pro osoby s redukční dietou. Je bez barviv a konzervantů. Palmový...