Sunfood Umeocet 700ml
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemic...
Nalezeno 13 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemic...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet.
Použití: do polévek, omáček, salátů. Vhodná náhrada za ocet. Složení: umeboshi mořská sůl (20 %), shizo (Perilla). Vyrobeno přírodní fermentací. Výrobce: MITOKU Distributor: Sunfood VM s.r.o., Ji…
ocet z umebošek
Složení: umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo (perilla) Použití: do salátů, k ochucení pokrmů, polévek, omáček. Vhodná náhrada za ocet. Vyrobeno přírodní fermentací.
Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno přírodní fermentací.
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z che…
Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Použití: do polévek, o…
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný ocet, protože místo kyseli…
Slano-kyselá přírodní šťáva. Vhodná jako náhrada za ocet.
energetická hodnota kj: 0,000000 Energetická hodnota kj: 0,000000 Tuky: 0,000000 Z toho nasycené mastné kyseliny: 0,000000 Sacharidy: 0,000000 Z toho cukry: 0,000000 Bílkoviny: 0,000000 Vláknina: 0,0…
Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží. Umeocet má slano-kyselou chuť. Při výrobě (fermentaci…