GRIZLY Quinoa bílá 1000g
Quinoa bílá 1000 g Quinoa bílá je bezlepková obilnina, která je lehce stravitelná a velmi jednoduchá na přípravu. Obsahuje velké množství vlákniny, aminokyselin, bílkovin a vitamínů. Quinoa se výborně...
Nalezeno více než 1 000 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Quinoa bílá 1000 g Quinoa bílá je bezlepková obilnina, která je lehce stravitelná a velmi jednoduchá na přípravu. Obsahuje velké množství vlákniny, aminokyselin, bílkovin a vitamínů. Quinoa se výborně...
Pšeničné otruby se získávají při zpracování pšenice a jedná se převážně o části slupek. V kuchyni se dají skvěle v malých dávkách využít jako doplněk vaření. Vyzkoušejte v biokvalitě. Tipy a recepty n...
Šmajstrla rodinný mlýn zpracovává pouze českou pohanku, a to šetrně a mechanicky. Takto zpracovaná pohanka si uchovává všechny vitamíny. Díky zpracování pouze české pohanky, nemůže dojít ke kontaminac...
Tato pohanková krupice je vyrobena z české pohanky, které se zpracovává v rodinném pohankovém mlýně Šmajstrla. Ktupice je vhodná na přípravu krupicové kaše, jako lehká snídaně. Ochuťte si ji podle vla...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro každého, kdo chce zlepšit svů...
Pohankové slupky jsou součástí pohankové nažky; obsahují tedy značná množství vitamínu P – rutinu. Používají se na přípravu čajů, odvarů (proti křečovým žilám) i jako náplň do polštářů. Pohanka je vys...
Prastará obilovina s čistícími účinky. Do kaší či polévek, nebo jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná (také Jobovy slzy) je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin na svět...
GRIZLY Quinoa bílá 500 g Balení: vakuované nebo uzavíratelný PP sáček. trvanlivost: minimálně 6 měsíců od data nákupu Země původu: Peru, Bolivie Bezlepková surovina Vhodné pro vegany Vaří se jako rýže...
Pohankové kroupy zvolte jsou vhodné tam, kde chcete mít konzistenci oddělených zrnek, třeba při přípravě přílohy nebo pokud chcete jídlu dodat strukturu. Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovin...
Sypká směs na přípravu hummusu. Hummus je arabská pochoutka, jejíž základní ingrediencí je cizrna. Podává se jako samostatné jídlo, omáčka nebo příloha k hlavnímu jídlu. Vychutnejte si ho v biokvalitě...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro každého, kdo chce zlepšit svů...
Jáhly jsou šetrně oloupaná a vyleštěná zrnka prosa. Byla oblíbenou potravinou již našich předků, starých Slovanů. Jáhly jsou lehce stravitelné, velmi jednoduché na přípravu. Podávají se jako příloha, ...
Slzovka obecná je plodinou, která je součástí tradiční čínské medicíny. Je jednou z nejdéle pěstovaných obilovin na světě. V kuchyni je vhodná především do polévek, ale je možné si ji připravit i na s...
GRIZLY Jáhly 1000 g Vlastnosti a výhody: Jáhly vznikají z prosa odstraněním semenné slupky z obilky. Patří mezi přirozeně bezlepkové, zásadité a lehce stravitelné potraviny. Jsou bohatým zdrojem ...
GRIZLY Pohanka lámanka 1000 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka lámanka 100 % Země původu: Slovensko Skladování: Uchovejte v suchu a chladu Ba...
Tříbarevná quinoa je velmi dekorativní jak v salátech, tak jako příloha. Inkové nazývají quinou matkou obilí (i když se ve skutečnosti nejedná o obilninu, ale o semena druhu merlíku). Quinoa obsahuje ...
Jáhly je třeba skladovat v chladu a v letních dnech je raději uschovejte do lednice. Nedoporučuje se je nakupovat do zásoby, protože mají tendenci žluknout. Také je vhodné jáhly před vařením spařit, z...
Pšenice špalda je prastará obilovina, která nebyla šlechtěna, tudíž si zachovala mnoho důležitých a cenných látek. Špalda obsahuje zejména hodně hořčíku a vitaminů skupiny B.lt;pgt;Špalda obsahuje i v...
Složení: quinoa bílá Země původu: Peru/ Španělsko Merlík čilský, či quinoa, je rostlina, která je v Latinské Americe využívána převážně jako obilovina. Využití: Během růstu se konzumují čerstvé listy ...
Allnature Ovesné vločky jemné BIO patří mezi základní suroviny zdravého jídelníčku. Lze je upravit na mnoho způsobů na sladko i na slano či vyrobit ovesné mléko.
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Hodí se na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu.| Využití polévka - osmažte nakrájenou cib...
Kvalitní vločky se v kuchyni neztratí a o těch našich to platí dvojnásob. Jsou extra jemné a za jedinou minutu z nich připravíte krémovou kaši.
GRIZLY Bulgur hrubý celozrnný 1000 g Vlastnosti a výhody: Bulgur je nahrubo pomletá celozrnná loupaná pšenice tmavě žluté barvy s jemnou chutí. Obsahuje celou řadu důležitých živin (mangan, hořčí...
Ozimé žito je jednou ze základních obilnin pěstovaných v České republice. Je svým složením podobné pšenici. Konzumace žita příznivě působí na pružnost artérií a krevní oběh. Je bohaté na fosfor, hořčí...
PROBIO Oves bezpluchý BIO 500 g Složení: oves bezpluchý* 100 % *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Oves bezpluchý je někdy t...
GRIZLY Ječné vločky 500 g Vlastnosti a výhody: Ječné vločky vznikají lisováním ječného zrna. Jsou bohatým zdrojem komplexních sacharidů, ale také vlákniny, která přispívá k správnému trávení. Dál...
GRIZLY Pohanka loupaná kroupy 1000 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Pohanka loupaná kroupy 100 %, barva krup se může lišit dle země původu Země původu: Česk...
Slzovka je velmi využívanou plodinou zejména v Číně, kde je součástí tradiční čínské medicíny. V kuchyni je slzovka vhodná především do polévek, popř. je možné si ji připravit i na sladko. Slzovka je ...
Tipy a recepty: polévky - jak přidat jáhly do polévky se dozvíte v jarních Dobrotách 2015 na str. 12 sladké pečení - tipy na sladké dezerty z jáhel najdete v časopise Dobroty léto 2014 na str...