Cukroměr 0 - 10 % bez teploměru
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného vá...
Nalezeno 28 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného vá...
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pál...
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pál...
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pál...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrn...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného vá...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty…
Cukroměr měří obsah cukru v roztoku a zbytku cukru v kvasech. Udává koncentraci vodných roztoků sacharozy v hmotnostních procentech při tepl. 20 °C. Cukroměr provozní II 0 - 10 % hmot, děl. stup. 0,…
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty –…
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty…
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného …
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odm…
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě…
cukroměr, 0-10% bez teploměru za 264,00 Kč.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrného …
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzov…
Cukroměr je vhodný k měření zbytkového množství cukru v kvasu v %. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20 °C. Tekutinu nalijeme do odměného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. …
Cukroměr udává koncentraci vodných roztoků sacharózy ve hmotnostních %. Měřící rozsah 0–10 %, dělení stupnice 0,2 % hmot., délka 340 mm. Areometrická stupnice je vyměřena při teplotě +20 °C.
Cukroměr udává koncentraci vodných roztoků sacharózy ve hmotnostních %, Měřící rozsah 0–10 %, dělení stupnice 0,2 % hmot., délka 340 mm. Areometrická stupnice je vyměřena při teplotě +20 °C.
Cukroměr bez teploměru 0-10%, 25cm
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzov…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna an…