Cukroměr - BIOWIN
Měřič koncentrace cukru se stupni Balling je ideální při výrobě vína, piva nebo moštu.
Nalezeno 390 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Měřič koncentrace cukru se stupni Balling je ideální při výrobě vína, piva nebo moštu.
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pál...
Refraktometr univerzální pro ovocné koncentráty (džusy, sirupy, džemy atd.) AT 32 Kvalitní refraktometr / brixmetr s automatickou teplotní kompenzací je určený především pro měření obsahu cukru v ovoc...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Vínoměr se skládá ze zkumavky a plováku se stupnicí označenou pro měření hustoty kapaliny v Balling stupních (Blg). Toto zařízení má měřítko při 20 - 21 ° C. Měření koncentrace cukru se provádí přímým...
-10% hmot. dělení stupnice 0,1% Cukroměr se užívá pro určení množství zbytkového cukru v kvasu ve váhových %. Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pál...
Cukroměr/kvasoměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Postup měření Měření se provádí při 20 ° C. Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. Cukroměr vložíme do ...
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Cukroměr/kvasoměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Postup měření Měření se provádí při 20 ° C. Tekutinu nalejeme do odměrného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. Cukroměr vložíme do ...
Refraktometr univerzální pro ovocné koncentráty (džusy, sirupy, džemy atd.) AT 32 Kvalitní refraktometr / brixmetr s automatickou teplotní kompenzací je určený především pro měření obsahu cukru v ovoc...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku). Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odměrn...
cukroměr, 0-10%,děl.stup..0,2%Cena produktu je vždy za 1ks / 1 balení, pokud není v názvu produktu uvedeno jinak.V případě zájmu o konkrétní barvu/dekor - prosím uveďte tento požadavek do poznámky ve ...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
Cukroměr. Ukazatel pro měření koncentrace cukru v moštu nebo mladině vyjádřený v Balling stupních.
Cukroměr. Ukazatel pro měření koncentrace cukru v moštu nebo mladině vyjádřený v Balling stupních.
Produkt: cukroměr, 0-30%, děl.stup. 0,2% V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 produktů. Proč na...
Refraktometr univerzální pro ovocné koncentráty (džusy, sirupy, džemy atd.) AT 32 Kvalitní refraktometr / brixmetr s automatickou teplotní kompenzací je určený především pro měření obsahu cukru v ovoc...
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Měřidlo pro určení množství zbytkového cukru v kvasu. Areometrická stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostního zlomku. Provedení bez teploměru nebo s teploměrem o ro...
Cukroměr provozní II 0-30 % hmot, děl. stup. 0,2 % Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené desti...
Cukroměr bez teploměru
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02% Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm
Cukroměr s rozsahem stupnice 0-30 % bez teploměru
Cukroměr mini 16cm, 0-29° Blg, Browin 405550
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
POZOR! MOŽNÝ POUZE OSOBNÍ ODBĚR NA ADRESE: VINAŘSKÝ RÁJ S.R.O, FARMA POD ZÁMKEM 1, 69615 ČEJKOVICE.Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu (koncentrace sacharózy s vodou v procentech hmotno…