cukroměr 20-0%
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Nalezeno 105 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu.
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Cukroměr 0-20% Cukroměr slouží k měření cukru v tekutině. Ideální měření probíhá při teplotě tekutiny 20°C.
Cukroměr 20-0%
\nPrůměr: 23 mm\nDélka: 28,5 cm\nCukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu.\nMěření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C.\n1dílek = 0,02%\n
Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Průměr: 23 mm, Délka: 28,5 cm Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02%
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
\nPopis:Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr:délka: 355 mm\n
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
cukroměr, 0-20% /0-10%/, děl.stup. 1%, 21,5cmCena produktu je vždy za 1ks / 1 balení, pokud není v názvu produktu uvedeno jinak.V případě zájmu o konkrétní barvu/dekor - prosím uveďte tento požadavek ...
Produkt: cukroměr, 0-20%,děl.stup. 0,2% V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 produktů. Proč nak...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
Kvalitní za 299.00 Kč.
Cukroměr bez teploměru
cukroměr, 0-20%, děl.stup.0,2% za 380,00 Kč.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu.
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Délka: 128 mm.
Cukroměr 0-20% , bez teploměru délka 355mm bez teploměru viz foto:
cukroměr, 0-20%,děl.stup. 0,2%Cena produktu je vždy za 1ks / 1 balení, pokud není v názvu produktu uvedeno jinak.V případě zájmu o konkrétní barvu/dekor - prosím uveďte tento požadavek do poznámky ve ...
Produkt: cukroměr, 0-20% /0-10%/, děl.stup. 1%, 21,5cm V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 pro...