Cukroměr 0-30% bez teploměru
Cukroměr 0-30% bez teploměru Cukroměr 0-30% bez teploměru
Nalezeno 94 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Cukroměr 0-30% bez teploměru Cukroměr 0-30% bez teploměru
Produkt: cukroměr, 0-30%, děl.stup. 0,2% V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 produktů. Proč na...
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření
Měřidlo pro určení množství zbytkového cukru v kvasu. Areometrická stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostního zlomku. Provedení bez teploměru nebo s teploměrem o ro...
Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru.
\nPopis:Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr:délka: 370 mm\n
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do od...
Cukroměr bez teploměru 0-30%, 36cm
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr provozní II 0-30 % hmot, děl. stup. 0,2 % Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené desti...
Cukroměr provozní II 0-30 % hmot, děl. stup. 0,2 % Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené desti...
Cukroměr provozní II 0-30 % hmot, děl. stup. 0,2 % Cukroměr se používá pro zjištění množství zbytkového cukru v kvasu. Ovocné destiláty – pálenky jsou nápoje s vysokým obsahem alkoholu vyrobené desti...
Cukroměr bez teploměru 0-30%
cukroměr, 0-30% bez teploměru za 264,00 Kč.
cukroměr skleněný, délka 37 cm, rozsah stupnice 0%-20%,. dílek 0,2%, měří hmotnostní % sacharózy ve vodném roztoku - při 20°C
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do od...
Cukroměr s rozsahem stupnice 0-30 % bez teploměru
Cukroměr bez teploměru 0 - 30 % MĚŘENÍ 20C Cukroměr slouží k měření množství vodních cukrů. Cukroměr se ponoří do moštu a od toho jak se hluboko ponoří, přečteme na stupnici u horní části % cukrů ...
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do odmě...
Cukroměr se používá na měření zbytkového cukru v kvasu. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. 1dílek = 0,02% Průměr: 23 mm Délka: 28,5 cm
Rozsah cukroměru 0-30%.
- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření
Podrobnosti o produktu 327015630 Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru.Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr:délka: 3…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).
\n\ncukroměr bez teploměru pro profesionální měření \ncukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) \npro měření musí být zkumavka naplněna analy
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu / koncentrace sacharozy s vodou v procentech hmotnostního zlomku /. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20°C. Tekutinu nalejeme do…
Produkt: cukroměr, 0-30%, děl.stup. 0,2% V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 produktů. Proč…