Cukroměr bez tepl. 0-10% 3600201 5205120
Měřidlo pro určení množství zbytkového cukru v kvasu. Areometrická stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostního zlomku. Provedení bez teploměru nebo s teploměrem o …
Nalezeno 79 nabídek. (Zobrazuji 31 – )
Měřidlo pro určení množství zbytkového cukru v kvasu. Areometrická stupnice udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostního zlomku. Provedení bez teploměru nebo s teploměrem o …
Cukroměr udává koncentraci vodných roztoků sacharózy ve hmotnostních %, Měřící rozsah 0–10 %, dělení stupnice 0,2 % hmot., délka 340 mm. Areometrická stupnice je vyměřena při teplotě +20 °C.
Popis: Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr: délka: 320 mm
Udává koncentraci vodných roztoků sacharózy v procentech hmotnostních při teplotě 20°C. Použití pro měření obsahu cukru v roztoku, měření zbytku cukru v kvasech.
Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Popis:Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr:délka: 320 mm
Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru.
Popis: Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr: délka: 320 mm
Popis: Cukroměr je určen k zjištění zbytkového cukru před pálením - bez teploměru. Rozměr: délka: 320 mm
Jedná se o optický refraktometr (brixmetr) vybavený stupnicí Brix v rozsahu 0 až 32 °Bx s rozlišením odečtu 0.2 °Bx a stupnicí SG wort pro měření specifické hmotnosti pivní mladiny (pivní břečky) s r…
Dodatek: Pokud u zboží není specifikována barva výrobku, dodáváme v odstínu dle skladových zásob. Případně nám do poznámky upřesněte jakou barvu či motiv upřednostňujete.
Tento unikátní optický refraktometr, vznikl díky našemu vlastnímu vývoji. Podařilo se nám na něj dostat všechny, v našich zeměpisných šířkách, běžně používané stupnice pro měření cukernatosti (ovocný…
Cukroměr s rozsahem stupnice 0-10 % hmotn. sacharozy, bez teploměru. Dělení stupnice 0,1 %.Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu).
Cukroměr je vhodný k měření zbytkového množství cukru v kvasu v %. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20 °C. Tekutinu nalijeme do odměného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. …
Cukroměr je vhodný k měření zbytkového množství cukru v kvasu v %. Měření je nejpřesnější při teplotě měřené kapaliny 20 °C. Tekutinu nalijeme do odměného válce, který by měl být vyšší než cukroměr. …
Cukroměr udává koncentraci vodných roztoků sacharózy ve hmotnostních %. Měřící rozsah 0–10 %, dělení stupnice 0,2 % hmot., délka 340 mm. Areometrická stupnice je vyměřena při teplotě +20 °C.
Dodatek: Pokud u zboží není specifikována barva výrobku, dodáváme v odstínu dle skladových zásob. Případně nám do poznámky upřesněte jakou barvu či motiv upřednostňujete.
Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzov…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna ana…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna an…
Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzova…
Cukroměr bez teploměru pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzov…
- cukroměr bez teploměru pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna anal…
- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna analy…
- cukroměr s teploměrem pro profesionální měření - cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu) - pro měření musí být zkumavka naplněna analy…
Cukroměr s teploměrem pro profesionální měření. Cukroměr měří koncentraci sacharózy s vodou v procentech hmotnostního zlomku (zbytkový cukr v kvasu). Pro měření musí být zkumavka naplněna analyzova…