OETKER Rudolf August - Nápoje alkoholické i nealkoholické
Nakladatelství: Euromedia Group - vydavatelství Jazyk: český Počet stran: 128 Vazba / Podoba: vázaná
Nalezeno 15 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Nakladatelství: Euromedia Group - vydavatelství Jazyk: český Počet stran: 128 Vazba / Podoba: vázaná
Publikace: Umění fermentace II. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti - Katz Sandor Ellix. Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co ...
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám farmářům a farmářkám pěstitelům a pěstitelkám experimentátorům a experimentátorkám gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food I těm kdo se p…
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o t…
ádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o t…
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit
Nakladatelství: Euromedia Group - vydavatelství Jazyk: český Počet stran: 128
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit…
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavi…
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food.
Rádi bychom Vám představili dvojdílné Umění fermentace. Jedná se nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se …
Nakladatelství: Euromedia Group - vydavatelství Jazyk: český Počet stran: 128
Nejobsáhlejší kniha o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.