Tomgast Nerezová 20 cm

Tomgast 20 cm nerezové na smažení

Profesionální nerezová pánev TOMGAST
Nerezové pánve TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použitých materiálů.
Nerezové pánve TOMGAST
jsou svým určením zaměřeny na nejvytíženější provozy a jsou využívány mnoha profesionálními kuchaři ve Střední Evropě. Pokud jste kuchař či kuchařka, která hledá ...

Profesionální nerezová pánev TOMGAST
Nerezové pánve TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použitých materiálů.
Nerezové pánve TOMGAST
jsou svým určením zaměřeny na nejvytíženější provozy a jsou využívány mnoha profesionálními kuchaři ve Střední Evropě. Pokud jste kuchař či kuchařka, která hledá nádobí bez kompromisů, je TOMGAST vhodná volba. Pánve TOMGAST jsou použitelné na všechny typy sporáků, včetně indukčních. Pánve TOMGAST jsou, díky absenci jakékoli plastové části, použitelné i v troubách. Výhodou nerezových pánví TOMGAST je 7mm silné dno sendvičové konstrukce. Sendvičové dno pánví je tvořeno dvěma vrstvami nerezové oceli, mezi nimiž je nalisovaná vrstva hliníková. Ta slouží jako lepší vodič tepla. Teplo se tak rozvádí rychle a hlavně rovnoměrně po celém obvodu dna pánve. Díky síle dna pánví TOMGAST je zaručena i dobrá akumulace tepla. Další devízou jsou bodované, beznýtové rukojeti, které mají sníženou vodivost tepla pro větší komfort použití při zachování vysoké pevnosti a trvanlivosti.
Technické parametry pánví TOMGAST
Průměr vnitřní: 20cm Výška: 5,0cm
Co je to sendvičové třívrstvé dno?
První vrstva sendvičového dna je tvořena nerezovou ocelí 18/10 vhodnou pro styk s potravinami, odolnou proti kyselým i zásaditým pokrmům, chemikáliím v průmyslových myčkách a velice odolnou proti korozi a poškození kovovými předměty. Prostřední vrstva sendvičového dna je vyrobena z litého hliníku. Hliník je charakteristický výbornou vodivostí tepla. Tato vrstva zaručuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla po celém povrchu dna. Zabraňuje tak připalování či nerovnoměrnému nahřívání při vaření. Spodní, poslední, vrstva je vyrobena z nerezové oceli se speciální magnetickou úpravou pro indukční sporáky (dno hrnce na indukci musí chytat magnet). Všechny tři vrstvy sendvičového dna jsou k sobě nalisovány pod vysokým tlakem. Tím se jednotlivé materiály ve svých kontaktních vrstvách prolínají a celé dno je tak kompaktní a při běžném provozu takřka nezničitelné.
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 6

Gastrofans.cz
94 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Na dotaz
742
Cena produktu bez dopravy
Borovec-elektro.cz
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
719
Cena produktu bez dopravy
Gastro Třinec
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Dostupný do 7 dnů
1 198
Cena produktu bez dopravy
MALL.CZ
92 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
742
Cena produktu bez dopravy
Gastro-dům.cz
Obchod nemá dostatečný počet hodnocení
Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních 90 dní.
Skladem
727
Cena produktu bez dopravy
Gastroshopping
Obchod nemá dostatečný počet hodnocení
Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních 90 dní.
Skladem
674
Cena produktu bez dopravy