Sun Clad Japonská rýže na Sushi 1 kg

Sun Clad

Rýže na sushi kulatá Kleisty zrno Premium Shinode 1 kg 1000 g SUN CLADRýže na sushi kulatá Kleisty zrno Premium Shinode 1 kg 1000 g SUN CLAD
Popis: Rýže na sushi shinode od firmy Sun Clad v balení 1 kg. Jedná se o populární druh, ze kterého se připravuje sushi. Oceňován v celé Evropě. Z tohoto důvodu je také v Polsku nejčastěji kupovanou rýží na sushi. Shinode se vyznačuje odolným kratším zrnem, s...

Rýže na sushi kulatá Kleisty zrno Premium Shinode 1 kg 1000 g SUN CLADRýže na sushi kulatá Kleisty zrno Premium Shinode 1 kg 1000 g SUN CLAD
Popis: Rýže na sushi shinode od firmy Sun Clad v balení 1 kg. Jedná se o populární druh, ze kterého se připravuje sushi. Oceňován v celé Evropě. Z tohoto důvodu je také v Polsku nejčastěji kupovanou rýží na sushi. Shinode se vyznačuje odolným kratším zrnem, s oblou formou a mléčnou barvou. Po uvaření je lepkavý a lepivý, díky tomu se snadno tvaruje, slepuje a lepí pomocí tyčinek. Vynikající také pro horkou kuchyni. Může být používán pro každodenní vaření jako přísada nebo jako hlavní složka např. tradiční rizoto. Rýže shinode má nejvyšší kvalita a vynikající chuť.
Složení: Rýže na sushi.
Výroba: Itálie
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1479 kJ/348 kcal
Tuky 0,7 g,
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g,
Sacharidy 78 g,
z toho cukry 0,3 g,
Bílkoviny 7 g,
Sůl < 0,01 g.
Čistá hmotnost: 1 kg
Způsob skladování: Uchovávejte na suchém a chladném místě.
Příprava rýže na sushi:
1. Rýže by měla být několikrát opláchnout vodou, dokud nebude voda čistá.
2. Na sklenici rýže přidáme jednu a půl sklenice vody a vaříme na pomalém ohni.
3. Po uvaření nádobu zakryjeme a vaříme ještě na mírném ohni, asi 15 minut nebo dokud rýže nevpije veškerou vodu.
4. Uvařenou rýži necháme 10 minut odležet pod pokličkou a po uplynutí této doby bude rýže hotová.
Rýži můžeme uvařit v běžném hrnci nebo využít pohodlnějšího řešení a pořídit si speciální hrnec na vaření rýže.
Připravte si nejchutnější rýži na sushi!
Uvařená rýže na sushi je vhodně ochucena rýžovou maltou, která dodá vašemu SUSHI jedinečnou chuť!
Můžete k tomu použít hotovou směs nebo si ji připravit sami, a to smícháním rýžového octa, soli a cukr.
Pamatuj si Sushi Mastere!
1. Rýži na sushi vždy míchejte dřevěnou lžící, nikdy nepoužívejte kovové příbory.
2. Nikdy nedávejte horkou rýži na sushi na vodíku nori! Rýže by měla být vychladlá na pokojovou teplotu, jinak zkazí chuť NORI.
3. Při roztírání rýže na vodík si vždy namáčejte ruce v studené vodě, bude se mnohem méně lepit na ruce.
Dobrý výběr rýže na sushi je základem úspěšného a chutného sushi!
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

Sambal Shop
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
99
Cena produktu bez dopravy