Nature line Střeva vepřová solená 32/34 mm; 20 m
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je...
Nalezeno 25 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je...
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice....
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice....
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita....
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita....
Vepřová střeva zasolená kalibr 32/34 EU svazek 91,4m Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě. Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně...
Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4m Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě. Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně...
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené...
Popis produktu: Objevte přírodní a odolná vepřová střeva kalibru 32/34 o délce 10 metrů, která jsou ideální pro výrobu tradičních domácích uzenin. Hodí se zejména pro klobásy, jitrnice, jelítka, pečené i sušené výrobky a speciální receptury dle Gajového nebo Marcina...
Vepřová střeva zasolená kalibr 34/36 EU svazek 91,4m Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě. Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které...
-- Vepřová střeva solená vhodná pro přípravu jitrnic, jelit, klobás, salámů, atd.. Jsou nepostradatelným pomocníkem pro všechny, kteří si chtějí masné výrobky připravovat doma sami podle svých preferencí. Odměnu v podobě skvělé domácí chuti totiž nic nenahradí. O...
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích jitrnic a jelit. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na jitrnice, ale i na jelita. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené...
Vepřová střeva zasolená kalibr 32/34 EU svazek 91,4m Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě. Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které...
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě....
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobás a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy vám jistě bude chutnat. Jsou určena především na klobásy i jitrnice. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě....
Vepřová střívka na klobásy a jitrnice vám zaručí jedinečnou chuť. Příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchneme od soli ve studené vodě. Následně je vložíme do vlažné vody (max. do 30 °C) a necháme je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a...
Střevo vepřové přírodní, solené. přírodní solené střevo na klobásy, jitrnice, jelitka skladovat nasolená při teplotě od 4-12st C ( nezmrazovat ) před narážením nutno namočit minimálně na 2 hodiny do vlažné vody
Střevo vepřové přírodní, solené. přírodní solené střevo na klobásy, jitrnice, jelitka skladovat nasolená při teplotě od 4-12st C ( nezmrazovat ) před narážením nutno namočit minimálně na 2 hodiny do vlažné vody
Přírodní vepřová střeva solenáKalibr 32/34 kvalita A, 14 konců.Svazek 88 - 91 metrů. Délka střev od 3 metrů.Velikost kalibru je vhodný na výrobu klobás.Množství střev ve svazku je uváděná v rozmezí, protože se jedná o pružnou surovinu a při měření záleží na síle...
Střevo přírodní vepřové pro výrobu masných výrobků.
Vepřová střívka v tomto kalibru jsou vhodná na výrobu klobás, libových párků ale také na jitrnice.
Vepřová střívka 34/36 jsou vhodná na výrobu klobás, libových párků ale také na jitrnice. Budou o trochu širší než kalibr 32/34.
Střevo přírodní vepřové pro výrobu masných výrobků.
Střevo vepřové přírodní, solené. - na klobásy, jitrnice, jelitka skladovat nasolená při teplotě od 4-12 °C před narážením nutno namočit na cca 2 hodiny do vlažné vody
Střevo vepřové přírodní, solené. přírodní solené střevo na klobásy, jitrnice, jelitka skladovat nasolená při teplotě od 4-12st C ( nezmrazovat ) před narážením nutno namočit minimálně na 2 hodiny do vlažné vody