Aro pšeničná mouka hladká, 1kg
Mouka pšeničná světlá hladká. Mlýnské obilné výrobky
Nalezeno 450 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Mouka hladká. Alergeny: obiloviny(lepek) Země původu: ČR Výrobce: GoodMills Česko, a.s. Skladování: Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním světlem.
Týnecký mlýn, jehož historie se píše již od roku 1306, je důležitou součástí Zlatého pruhu - nejúrodnější části Polabské nížiny, ze které už po staletí pečlivě vybíráme nejkvalitnější zrna od místních...
Kukuřičná mouka hladká je přirozeně bezlepková potravina V kuchyni má široké použití. Je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných ...
Celozrnnou žitnou mouku je nezbytné při pečení kombinovat s klasickou moukou pšeničnou, jinak by pečivo nevykynulo. Do receptů, kde používáte bílou mouku je ideální přidat 1/3 až 1/2 mouky celozrnné, ...
Složení: 100% kukuřice Balení: 1000 g Má krásně žlutou barvu, oceníme její stravitelnost, lehkost, bezlepkovost a široké možnosti využití. Využití: kukuřičná mouka je vhodná na vařené r...
> Hladká špaldová mouka Nominal má příjemnou oříškovou příchuť. Hodí se k výrobě různých typů pekařských výrobků. Chleba a pečiva, sladkých i slaných koláčů, palačinek, lívanců či vaflí, cukroví, kynu...
Dříve hladká prémiová, Mouka bez přidaných složek, Speciálně mletá extra světlá mouka. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na moučníky z třených a šlehaných těst.Zrno pšenice má v...
PROBIO - Mouka špaldová hladká BIO Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření Špalda je celkem zapomenutý druh roz...
Mouka hladká pšeničná. Jsou ženy, o jejichž bábovkách, knedlících a vánočkách se pějí ódy po několik generací. Recept je přitom poměrně jednoduchý: vařit s láskou a z poctivých ingrediencí. Jednou z n...
Celozrnná mouka špaldová, jemně mletá. Špalda je druh rozpadavé pšenice. Byla pěstována v Evropě již před 8000 lety, pěstovali ji Egypťané, Keltové i Germáni. Později ustoupila šlechtěné pšenici. Také...
Mouka bez přidaných složek, Speciálně mletá mouka na křehká těsta. Doporučujeme použít místo běžné hladké mouky v receptech na cukroví, sušenky a ostatní vykrajované výrobky.Zrno pšenice má v každé sv...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINYPšeničná mouka hladkáSLOŽENÍpotravinářská pšeniceALERGENYObiloviny obsahující lepekVÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKAve 100g: energie 1461 kJ/344 kcal tuky 1,7g z toho nas.matné kyseliny 0...
Výrobek se zvýšeným obsahem vlákniny (8,8 %) – podporuje trávení a střevní peristaltiku.Mouka je mleta původním způsobem na kamenném mlýně, takto si uchová nejvíce nutričních hodnot.Průměrná energetic...
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná. Využití: - peči...
Zařazení: Mlýnský obilný výrobek Zemědělská produkce: Evropská unie Složení: ŠPALDOVÁ mouka hladká*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny: Lepek Skladování: S...
Hladká pšeničná mouka je oblíbenou surovinou při přípravě housek, croissantů, koláčů, vaflí, koblih, palačinek, lívanců, dortů, muffinů, cukroví a dalších pokrmů. Je vhodná k zahušťování polévek či om...
Její výhodou je vysoký obsah škrobu, dobrá trvanlivost a snadná zpracovatelnost. Zboží je zlevněno z důvodu blížíci se doby expirace - 01. 03. 2019 Pšeničná mouka hladká se získává mletím najemno ze z...
Pernerka Mouka špaldová hladká 1kg Špaldová mouka je vhodná na přípravu slaných i sladkých pokrmů a pečiva. Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty...
Špaldová hladká mouka Pernerka se pyšní typickou oříškovou chutí a vůní. Pokrmům dodává výjimečnou chuť. Nejvíce si ji užiješ v muffiny, pečeném chlebu, lívance nebo koláčích. Mouka se vyrábí z prvotř...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINYŽitná mouka hladkáSLOŽENÍžito potravinářskéALERGENYObiloviny obsahující lepekVÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKAve 100g: energie 1435 kJ/339 kcal tuky 1,0g z toho nas.matné kyseliny 0,2g sa...
Pšeničná mouka celozrnná \n \nSložení \n Pšeničná mouka celozrnná \n \nAlergeny \n Obsahuje: 1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK a výrobky z nich \n \nSkladování \n Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem....
Špaldová mouka je skvělá do těst na koláče, ale i do polévek, kaší či na běžné zahuštění omáček. Chléb s přídavkem špaldové mouky má výraznou chlebovou vůni, velký objem, popraskanou kůrku a lehce oře...
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativ...
Zásadně nepřidáváme žádné přídatné látky Česká potravina
Všestranná hladká pšeničná mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Vhodná k pečení, zahušťování, smažení nebo vaření. Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, mouka v biokvalitě může bý...
celozrnná žitná mouka100 % Na 100 g Energetixká hodnota 1387 kJ /344 kcal Tuky 1,8 g z toho kyseliny 0,2 g Sacharidy 62 g z toho cukry 5 g Vláknina 12 g Bílkoviny 10 g Sůl 0,0 g O produktu Žitná cel...
Rýžová mouka hladká je přirozeně bezlepková potravina. V kuchyni má široké použití. Je vhodná na přípravu bezlepkových pokrmů nebo jako náhrada části pšeničné mouky při kuchyňských úpravách běžných po...