Bioharmonie Červená čočka loupaná 500g
Červená čočka loupaná 500 g BIO přirozeně bezlepkové Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, p...
Nalezeno 69 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Červená čočka loupaná 500 g BIO přirozeně bezlepkové Po oloupání hnědočervené slupky má tato čočka červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Je vhodná především do polévek, p...
Fazole Adzuki se pěstují v ve Východní Asii a v Himaláji. Jsou to malé, asi 5mm dlouhé červenočerné fazolky. Mají lehce oříškovou chuť a patří k nejlépe stravitelným luštěninám, proto jsou vhodné i pr...
Cizrna je velmi výživná luštěnina příbuzná hrachu. Často nazývána jako římský hrách. Cizrna patří mezi nejkvalitnější luskoviny vhodné pro lidskou výživu. Baculatá semena cizrny mají jemnou oříškovou ...
Červená čočka loupaná drobnozrnná má v suchém stavu výrazně oranžovou barvu. Při vaření se barva čočky změní na tmavě žlutou. Červená čočka vznikne oloupáním hnědočervené slupky, to vede ke zlepšení s...
Zelená čočka má malá plochá semínka s velkým významem pro lidský organismus. Díky vysokému obsahu železa a kyseliny listové patří čočka mezi nejlepší jídla udržující rovnováhu cukru v krvi a pomáhají ...
U nás velmi rozšířený hrách setý pochází z orientální volně rostoucí odrůdy, u nás se pěstuje ve žluté a zelené odrůdě. Není mezi nimi chuťově velký rozdíl a obě se stejně dlouho vaří. Sušená semena j...
Fazole Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby". Tato luštěnina má dobu tepelné úpravy kratší než je u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obil...
Červená čočka po oloupání hnědočervené slupky má červené zabarvení. Během vaření se její barva mění na tmavě žlutou. Tato luštěnina je vhodná především do polévek, pomazánek, kaší a pikantních předkrm...
Čočka červená neloupaná je luštěnina, kterou není nutno před vařením namáčet. Tato luštěnina při vaření má tendenci se velmi rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do polévek a pikantní...
Hrách v GASTRO balení je nejrozšířenější luštěninou mírného pásma. Hrách loupaný je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a má příjemnou chuť. Tato luštěnina se používá na přípravu polévek, kaší a do...
Peruánští indiáni fazole znali a pěstovali už před více než 10 000 lety, k nám se fazole dostaly až nějakou dobu po objevení Ameriky. Od té doby se staly důležitou součástí jídelníčku pro svůj obsah r...
Fazole bílé ledvina jsou po uvaření příjemně měkké a mají jemnou chuť. Tyto luštěniny jsou vhodné jako zavářka do polévek, lze z ní připravit mnoho zajímavých pokrmů italského typu a ideální je do míc...
Fazole červené jsou jedny z nejznámějších odrůd fazolí. Tato luštěnina je základní surovinou tradičního mexického jídla Chilli con carne. Používá se i do zeleninových salátů. Složení: fazole červ...
U nás velmi rozšířený hrách setý pochází z orientální volně rostoucí odrůdy, u nás se pěstuje ve žluté a zelené odrůdě. Není mezi nimi chuťově velký rozdíl a obě se stejně dlouho vaří. Sušená semena j...
Popis výrobku Popis: Fazole bílá ledvina je po uvaření příjemně měkká a má jemnou chuť. Je vhodná jako zavářka do polévek, lze z ní připravit mnoho zajímavých pokrmů italského typu a ideální je d...
Mungo je jednoletá teplomilná rostlina pěstovaná pro klíčky a semena. Přestože se jedná o druh fazolí, označuje se někdy jako zelená soja. Jde o malá, cca 5 mm dlouhá semena podobná fazolím. Mungo poc...
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti využití cizrny v přípravě pokrmů jsou pestré. Tato luštěnina má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmix...
Peruánští indiáni fazole znali a pěstovali už před více než 10 000 lety, k nám se fazole dostaly až nějakou dobu po objevení Ameriky. Od té doby se staly důležitou součástí jídelníčku pro svůj obsah r...
Popis: Hrách je nejrozšířenější luštěninou mírného pásma. Oblíbený je pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Lze jej použít na přípravu polévek, kaší a do salátů. Složení: hrách loup...
Červená čočka neloupaná BIOHARMONIE 500g Bio Červenou čočku není nutno před vařením namáčet. Při vaření má tendenci se velmi rychle uvařit a rozpadnout. Proto je vhodná především do polévek a pikantní...
U nás velmi rozšířený hrách setý pochází z orientální volně rostoucí odrůdy, u nás se pěstuje ve žluté a zelené odrůdě. Není mezi nimi chuťově velký rozdíl a obě se stejně dlouho vaří. Sušená semena j...
Fazole Adzuki se pěstují v ve Východní Asii a v Himaláji. Jsou to malé, asi 5mm dlouhé červenočerné fazolky. Mají lehce oříškovou chuť a patří k nejlépe stravitelným luštěninám, proto jsou vhodné i pr...
Adzuki BIO jsou malé fazole, které mají vínovou až hnědou barvu. Adzuki mají jemnou slupku a chutnají příjemně sladce. Vařené a mírně okořeněné Adzuki jsou lahodnou přílohou k obilným pokrmům. Tato lu...
Zelená čočka je druh čočky, která je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Tato luštěnina je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek. Kromě tradiční př...
Hrách v GASTRO balení je nejrozšířenější luštěninou mírného pásma. Hrách loupaný je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a má příjemnou chuť. Tato luštěnina se používá na přípravu polévek, kaší a do...
Stejně jako ostatní luštěniny je i červená fazole zdrojem rostlinných bílkovin. Má také dostatek vlákniny. Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ …
Zelená čočka je druh čočky, která je oblíbený zejména v evropské kuchyni. Při vaření si udržuje tvar. Tato luštěnina je vhodná jako příloha k obilným pokrmům, k masu nebo do polévek. Kromě tradiční p…
Adzuki BIO jsou malé fazole, které mají vínovou až hnědou barvu. Adzuki mají jemnou slupku a chutnají příjemně sladce. Vařené a mírně okořeněné Adzuki jsou lahodnou přílohou k obilným pokrmům. Tato l…
Hrách v GASTRO balení je nejrozšířenější luštěninou mírného pásma. Hrách loupaný je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a má příjemnou chuť. Tato luštěnina se používá na přípravu polévek, kaší a d…
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti využití cizrny v přípravě pokrmů jsou pestré. Tato luštěnina má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek (rozmi…