Arax Fazole bílá velká 5 kg
Této fazoli se díky její chuti říká také máslová. Jsou výborné do polévek, salátů či pomazánek. Fazoli přebereme, propláchneme a necháme přes noc (8-10 hodin) namočené. Vaříme cca 1,5 hodiny. Osolíme ...
Nalezeno 131 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Této fazoli se díky její chuti říká také máslová. Jsou výborné do polévek, salátů či pomazánek. Fazoli přebereme, propláchneme a necháme přes noc (8-10 hodin) namočené. Vaříme cca 1,5 hodiny. Osolíme ...
Bez namáčení a během krátké chvíle uvaříte krémovou polévku či chutnou kaši. Hrách žlutý je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Hrách je velmi sytý a vydatný, je zdrojem bílkovin....
Od celého hrachu zeleného se liší pouze kratší dobou přípravy. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Velmi vhodný pro přípravu kaší nebo polévek. Je zdrojem živin a vitamínů. Balení: 500 g O ...
Fazole namočíme na cca 2 hodiny, poté propláchneme a necháme vařit do měkka cca 30 minut. O příznivých účincích konzumace fazole mungo na zdraví během těhotenství píše Zdravko Pohanka na svém blogu zd...
Čočková směs namíchaná dle naší originální receptury. Správně vyváženým poměrem jednotlivých surovin je docíleno skvělé chuti i bez přidání dochucovadel. Snadná a chutná příloha, bez nutnosti dochucen...
Žlutá čočka je po uvaření velmi měkká a krémová. Přidává se do pokrmů s kari a v kombinaci s rýží je hlavní přílohou zeleninových i masitých pokrmů ve většině orientálních kuchyní, především v Indii a...
Arax Čočka černá Beluga patří mezi oblíbené luštěniny s mnoha prospěšnými nutrienty disponující jemně oříškovou chutí a zachovává si pevnou strukturu i po uvaření.
Fazole černá je velmi populární v latinskoamerické kuchyni. Původem pochází z amerického kontinentu, dnes se ale rozšířila po celém světě. Fazole mají masitou hustou strukturu a hodí se tak skvěle do ...
Cizrna se získává z rostliny jménem cicer arietinum neboli cicer beraní, který se vyznačuje výškou 40cm a malými lusky, kde jsou zpravidla uloženy dvě až tři semínka. Chuťově nejvíce připomíná vařený ...
Hrách obsahuje vlákninu a vitamíny. Po uvaření chutná podobně jako kukuřice, jen ne tak sladce. Je vhodný především do indické kuchyně, do polévek a pro přípravu kaše. Balení: 500 g O firmě V roce 1...
Fazole skvělé a lehce pikantní chuti. Díky své moučné konzistenci má širokou škálu využití. Hodí se například do pomazánek, polévek nebo různých náplní. Oblíbená je především v mexické kuchyni. Návod...
Od celého hrachu zeleného se liší pouze kratší dobou přípravy. Nemusíte ho předem namáčet, jen propláchnout. Velmi vhodný pro přípravu kaší nebo polévek. Je zdrojem živin a vitamínů. Hrách propláchne...
Fotografie je pouze pro ilustraci. Červená čočka je bohatým zdrojem železa, selenu, fosforu, zinku, vitamínu B6. Obsahuje vlákninu, která povzbuzuje činnost střev a pomáhá proti zácpě. Škroby obsažené...
Cizrna se získává z rostliny jménem cicer arietinum neboli cicer beraní, který se vyznačuje výškou 40cm a malými lusky, kde jsou zpravidla uloženy dvě až tři semínka. Chuťově nejvíce připomíná vařený ...
Fazole bílá vyniká svou jemnou chutí. Využívá se především do polévek, studených salátů nebo jako příloha. Skvěle z ní ale připravíte také pomazánky, kaše nebo i omáčky. Návod na přípravu: Fazole...
Malé tmavě červené fazolky, které jsou oblíbené pro naklíčení. Mají jemnou oříškovou chuť. Hodí se jak do polévek, tak i do studených salátů. Připravíte s nimi i skvělou přílohu, nebo je můžete vyzkou...
Čočka velkozrnná.
Ptá se manžel manželky: „co je dnes k večeři?“ a manželka odpoví, že nic. „Ale to jsme měli včera“, hájí se manžel rozhořčeně. „Já vím“, řekne manželka, „navařila jsem na dva dny“! Vy také můžete nava...
Červená čočka celá, loupaná je zbavená slupky, tudíž nenadýmá, nemusí se namáčet jako jiné luštěniny a je rychle uvařená. Má specifické zbarvení do oranžové barvy. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak ...
Čočka černá beluga je také nazývána jako „kaviár“ mezi luštěninami, jelikož ho svými drobnými zrnky i barvou připomíná. Má lehce oříškovou chuť, čímž se od ostatních druhů čočky liší. Černá čočka patř...
Malé zelené fazolky, jejichž původ je z Indie, jsou vlastně zelenou sojou. Lze je použít do polévek nebo jako přílohy. Naklíčené se hodí výborně do salátů. Fazole namočíme na cca 2 hodiny, poté proplá...
Velmi chutná a vydatná luštěnina, která je lidem známá již několik tisíc let a jistě najde využití i ve vaší kuchyni. Hrách, ať zelený nebo žlutý, obsahuje rostlinné bílkoviny, vlákninu, vitaminy i mi...
Fazole mají po uvaření nasládlou chuť. Skvěle se hodí jako příloha k rýžovým nebo kukuřičným pokrmům. Využívají se také v mexické kuchyni pro přípravu oblíbeného pokrmu chilli con carne. Červené fazo...
Bílé fazolé, též známé pod názvem "máslové", patří mezi nejvýznamnější luštěniny.
Červená čočka loupaná se nemusí namáčet, přesto je rychle uvařená (15 minut, půlená 6 minut). Velmi snadno tak připravíte chutnou kaši či zavářku do polévky. Chutí připomíná hrách. Při tepelné úpravě ...
Malé tmavě červené fazolky, které jsou oblíbené pro naklíčení. Mají jemnou oříškovou chuť. Hodí se jak do polévek, tak i do studených salátů. Připravíte s nimi i skvělou přílohu, nebo je můžete vyzkou...
Čočka s obsahem bílkovin. Snadno stravitelná. Vynikající do polévek, salátů nebo kaše. Je oblíbená pro svoji rychlou přípravu bez namáčení. Návod na přípravu: Čočku není potřeba namáčet. Vařte v nesol...
Černá čočka patří mezi oblíbené luštěniny. Obsahuje bílkoviny, vlákninu a její černý pigment obsahuje anthocyaniny, které se nacházejí ve velké míře v bobulovém ovoci (například v borůvkách a ostružin...
Fazole černé oko má ve středu černou skvrnu, která připomíná právě oko. Původně tyto fazole pochází z Afriky. Obsahuje rozpustnou vlákninu. Jejich výhodou je, že se nemusí namáčet, ovšem je to doporuč...
Polévková směs bohatá na luštěniny je snadným základem pro chutnou a rychlou polévku do každé kuchyně. Čisté přírodní suroviny, bez glutamátů i konzervantů. Složení: fazole černé oko, hrách žlutý a...