Sokol Falco Hovězí svíčková 1 kg
Svalovina má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Obsahuje proteiny, které podporují růst svalů. Dále podporuje žvýkací svalstvo, je vynikající na...
Nalezeno 35 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Svalovina má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Obsahuje proteiny, které podporují růst svalů. Dále podporuje žvýkací svalstvo, je vynikající na...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINYHovězí maso chlazenéHMOTNOST/OBJEMViz etiketaPODMÍNKY UCHOVÁNÍSkladujte při teplotě 0-4 °C.PŮVODIrskoVÝROBCERotterdam Trading Office B.V., Dalsteindreef...
-- Svíčková neboli filet je bederní sval ležící na vnitřní straně roštěnce a patří k nejlepším, nejžádanějším a také nejdražším částem hovězího masa. Tvoří jen 2 % celé jatečné...
-- Málo namáhaný bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu. Jedná se o nekvalitnější a nejchutnější maso z celého hovězího kusu. Má jemná vlákna a je úžasně křehké, až se rozsýpá. Obsahuje pouze 3 - 4,5% tuku, jedná se tedy o maso zcela…
Jedná se o svalovinu s vysokým obsahem esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Obsahuje proteiny, které podporují růst svalů. Dále podporuje žvýkací svalstvo, je vynikající na kondici i srst.
-- Svíčková neboli filet je bederní sval ležící na vnitřní straně roštěnce a patří k nejlepším, nejžádanějším a také nejdražším částem hovězího masa. Tvoří jen 2 % celé jatečné půlky – a každý býk má tedy jen dvě svíčkové. Porcuje se na tři části –…
-- Hovězí svíčková Tenderloin býk, cca 2 kg. O výrobci Maso, které Maso uzeniny Polička, dodává na náš trh, prochází z pastvin v českém kraji. Důsledně dbají na kvalitu zpracování masa a zároveň přistupují s úctou ke skotu, řemeslu i přírodě. Řadí se mezi největší...
-- Málo namáhaný bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu. Jedná se o nekvalitnější a nejchutnější maso z celého hovězího kusu. Má jemná vlákna a je úžasně křehké, až se rozsýpá. Obsahuje pouze 3 - 4,5% tuku, jedná se tedy o maso zcela…
-- Svíčková neboli filet je bederní sval ležící na vnitřní straně roštěnce a patří k nejlepším, nejžádanějším a také nejdražším částem hovězího masa. Tvoří jen 2 % celé jatečné půlky – a každý býk má tedy jen dvě svíčkové. Porcuje se na tři části – palec, špičku a...
-- Velmi křehké a libové maso ze zadní části plece, vcelku připomíná pravou svíčkovou, proto se jí hovorově říká "falešná svíčková". Má šťavnatou a jemnou chuť, je vhodná na přípravu tatrského bifteku, grilování, dušení i pečení.
-- Velmi křehké a libové maso z přední části plece, vcelku připomíná pravou svíčkovou, proto se jí hovorově říká "falešná svíčková". Má šťavnatou a jemnou chuť, je vhodná na přípravu tatrského bifteku, grilování, dušení i pečení.
-- Svíčková neboli filet je bederní sval ležící na vnitřní straně roštěnce a patří k nejlepším, nejžádanějším a také nejdražším částem hovězího masa. Tvoří jen 2 % celé jatečné půlky – a každý býk má tedy jen dvě svíčkové. Porcuje se na tři části – palec, špičku a...
-- Svíčková neboli filet je bederní sval ležící na vnitřní straně roštěnce a patří k nejlepším, nejžádanějším a také nejdražším částem hovězího masa. Tvoří jen 2 % celé jatečné půlky – a každý býk má tedy jen dvě svíčkové. Porcuje se na tři části –…
Svalovina má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Obsahuje proteiny, které podporují růst svalů. Dále podporuje žvýkací svalstvo, je vynikající na kondici, a také srst. Vše obsažené v cca 1kg vakuovém balení.
-- Málo namáhaný bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu. Jedná se o nekvalitnější a nejchutnější maso z celého hovězího kusu. Má jemná vlákna a je úžasně křehké, až se rozsýpá. Obsahuje pouze 3 - 4,5% tuku, jedná se tedy o maso zcela…
-- Málo namáhaný bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu. Jedná se o nekvalitnější a nejchutnější maso z celého hovězího kusu. Má jemná vlákna a je úžasně křehké, až se rozsýpá. Obsahuje pouze 3 - 4,5% tuku, jedná se tedy o maso zcela…
-- Velmi křehké a libové maso z přední části plece, vcelku připomíná pravou svíčkovou, proto se jí hovorově říká "falešná svíčková". Má šťavnatou a jemnou chuť, je vhodná na přípravu tatrského bifteku, grilování, dušení i pečení.
Hovězí zadní maso z plece, z mladého býka, z našeho chovu. Vhodný i ke mletí na tatarský biftek, pečení, gril. *Vakuově baleno.* *Za vakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v...
**Hovězí svíčková** je nejdražší, ale také nejkvalitnější kus masa z celého skotu. Jedná se o vnitřní bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu (na vrchní straně najdeme nízký roštěnec). Maso má **jemná vlákna a je hezky křehoučké**. Je to z důvodu, že tento...
BIO hovězí svíčková je vysoce kvalitní a lahodný kousek masa, který je oblíbený pro svou měkkost, šťavnatost a bohatou chuť. Skladování: 0 až 3°C Hmotnost: cca 1 kg Trvanlivost: cca 30 dní. Datum spotřeby je uveden na obalu. Země původu: ČR Vlastní chov:...
Je exkluzivním zdrojem: • Vysoce kvalitních libových bílkovin • Esenciálních aminokyselin • Železa • Zinku • Vitamínů skupiny B Výhody: ✅ Nejkvalitnější část hovězího masa ✅ Minimální obsah tuku ✅ Výborná stravitelnost ✅ Ideální pro citlivé psy ✅ Čerstvě zmrazená pro...
**Hovězí svíčkovou** řadíme rovněž do kategorie zadního hovězího masa. Nachází se pod nízkým roštěncem a při dělení zadní čtvrti se odřezává. Silnější zadní konec svíčkové se označuje jako palec, úzký přední konec jako špička. Svalovina svíčkové má velmi jemná vlákna,...
**Hovězí svíčkovou** řadíme rovněž do kategorie zadního hovězího masa. Nachází se pod nízkým roštěncem a při dělení zadní čtvrti se odřezává. Silnější zadní konec svíčkové se označuje jako palec, úzký přední konec jako špička. Svalovina svíčkové má velmi jemná vlákna,...
**Hovězí svíčková** je nejdražší, ale také nejkvalitnější kus masa z celého skotu. Jedná se o vnitřní bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu (na vrchní straně najdeme nízký roštěnec). Maso má **jemná vlákna a je hezky křehoučké**. Je to z důvodu, že tento...
**Hovězí svíčková** je nejdražší, ale také nejkvalitnější kus masa z celého skotu. Jedná se o vnitřní bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu (na vrchní straně najdeme nízký roštěnec). Maso má **jemná vlákna a je hezky křehoučké**. Je to z důvodu, že tento...
Hovězí svíčková bez řetízku - cena bude na faktuře upravena dle váhy - objednává se po balení, tedy 1 ks = 1 balení (cca 2 kg) obrázek je pouze ilustrační Složení: Hovězí maso* *z kontrolovaného ekologického zemědělství Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v...
**Hovězí svíčková** je nejdražší, ale také nejkvalitnější kus masa z celého skotu. Jedná se o vnitřní bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu (na vrchní straně najdeme nízký roštěnec). Maso má **jemná vlákna a je hezky křehoučké**. Je to z důvodu, že tento...
Co by měl zákazník vědět: - zpracováno vždy čerstvé - při zpracování není do masa přidána žádná chemie
BIO hovězí svíčková je vysoce kvalitní a lahodný kousek masa, který je oblíbený pro svou měkkost, šťavnatost a bohatou chuť. Skladování: 0 až 3°C Hmotnost: cca 1 kg Trvanlivost: cca 30 dní. Datum spotřeby je uveden na obalu. Země původu: ČR Vlastní chov:...
**Hovězí svíčková** je nejdražší, ale také nejkvalitnější kus masa z celého skotu. Jedná se o vnitřní bederní sval, který najdeme na spodní straně hřbetu (na vrchní straně najdeme nízký roštěnec). Maso má **jemná vlákna a je hezky křehoučké**. Je to z důvodu, že tento...
Svalovina má vysoký obsah esenciálních aminokyselin, železa a vitamínu B2. Obsahuje proteiny, které podporují růst svalů. Dále podporuje žvýkací svalstvo, je vynikající na kondici, a také srst. Vše obsažené v cca 1kg vakuovém balení. Co by měl zákazník...
Falešná hovězí svíčková - cena bude na faktuře upravena dle váhy - objednává se po balení, tedy 1 ks = 1 balení (cca 1,5 kg) obrázek je pouze ilustrační Složení: Hovězí maso* *z kontrolovaného ekologického zemědělství Pokyny pro skladování a použití: Skladujte v...