Pernerka pšeničná hladká extra silná mouka 1 kg

Perner

NA CO SE HODÍ
Je oblíbenou surovinou při přípravě croissantů, baget, pizzy, ciabatty, ale i pšeničných chlebů typu „open crumb“. Extra silnou pšeničnou hladkou mouku lze použít samostatně nebo kombinovat s ostatními druhy mouk. Lze ji také použít pro posílení slabších těst.
 
 
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu:
Energetická hodnota:
1497 kJ / 353 kcal
Tuky / z toho nasycené mastné ...

NA CO SE HODÍ
Je oblíbenou surovinou při přípravě croissantů, baget, pizzy, ciabatty, ale i pšeničných chlebů typu „open crumb“. Extra silnou pšeničnou hladkou mouku lze použít samostatně nebo kombinovat s ostatními druhy mouk. Lze ji také použít pro posílení slabších těst.
 
 
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g jedlého podílu:
Energetická hodnota:
1497 kJ / 353 kcal
Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny:
1,3 / 0,9 g
Sacharidy / z toho cukry:
69,6 / 1,1 g
Bílkoviny:
14,0 g
Sůl:
0 g
Vláknina:
3,5 g
 
Složení: 100% pšeničná mouka hladká 
Výrobek obsahuje lepek.
Země původu: Česká republika
Uchovávejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením.
Mouka je určena k tepelné úpravě.
Hmotnost balení: 1 kg. Uvedená cena je cenou za 1 kg vč. DPH.
 
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 2

Pernerka
92 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
27
Cena produktu bez dopravy
Diana Company Svět Oříšků
82 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
26
Cena produktu bez dopravy

Recenze Pernerka pšeničná hladká extra silná mou ...

Přidáno: 20. 5. 2025
100 %
Doporučuje produkt
Přečíst celou recenzi
peču chleba, použila jsem do směsi různé mouky
Přidáno: 18. 5. 2025
80 %
Doporučuje produkt
Přečíst celou recenzi
Mouku i pizzy používám do 10% směsi (tam chci křupavější kůrku). Do závinu a tažených těst 20% +(při zpracování těsta zachovává těsto kompaktnost a netrhá se tolik, při kynutí je více nadýchané). Na chlebové těsto 40% + (při pečení se mi pečivo tolik nekontrolovaně netrhá).