Medovina Dolská
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dolská medovina se vyrábí kvašením roztoku včelího medu tradiční metodou již více než 50 let. Obsah alkoholu 18 % obj. zaručuje vynikající trvanlivost bez použití chemických stabilizátorů. Dolská medovina je vhodná jako aperitiv, v létě vychlazená, v zimním období zahřátá na 50 °C. Lze ji také použít k přípravě míchaných alkoholických nápojů. O SPOLE...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dolská medovina se vyrábí kvašením roztoku včelího medu tradiční metodou již více než 50 let. Obsah alkoholu 18 % obj. zaručuje vynikající trvanlivost bez použití chemických stabilizátorů. Dolská medovina je vhodná jako aperitiv, v létě vychlazená, v zimním období zahřátá na 50 °C. Lze ji také použít k přípravě míchaných alkoholických nápojů. O SPOLEČNOSTI Výzkumný ústav včelařský je soukromá společnost, která se věnuje výzkumu, vývoji, výrobě a vzdělávání v oboru včelařství. Byl založen v roce 1919. Usedlost Dol se nachází v katastru obce Máslovice asi 20 km od Prahy. Původně se jednalo o mlýn na Máslovickém potoce. V minulosti by Dol součástí města Libčice nad Vltavou.
Více informací o produktu