Lindt Swiss Premium Chocolate mléčná čokoláda s rozinkami, celými lískovými oříšky 300 g
Lindt mléčné Lindt
Produkty Lindt jsou baleny v termoobalech. Chladicí vložky udržují nízkou teplotu po dobu několika hodin. Čokoládové výrobky odebrané po delší době při vysoké okolní teplotě se mohou rozpustit.
Lindt SWISS PREMIUM Čokoláda s rozinkami a lískovými oříšky
Švýcarská čokoláda s rozinkami, celými lískovými ořechy a mandlemi. Swiss Premium Čokoláda s rozinkami a lískovými oříšky je jedinečná mléčná čok...
Lindt SWISS PREMIUM Čokoláda s rozinkami a lískovými oříšky
Švýcarská čokoláda s rozinkami, celými lískovými ořechy a mandlemi. Swiss Premium Čokoláda s rozinkami a lískovými oříšky je jedinečná mléčná čokoláda kombinovaná s celými lískovými ořechy a vynikajícími rozinkami.
Čokoláda Swiss Premium
Rudolf Lindt způsobil revoluci v procesu výroby čokolády, když zcela náhodou objevil metodu konšování – proces nepřetržitého, intenzivního míchání tekuté horké čokolády. Díky ní si můžete vychutnat hedvábně hladkou konzistenci, kterou proslavíme, v tabulce SWISS PREMIUM
Chvíle rozkoše
Švýcarská čokoláda Lindt je tak aromatická, tak bohatá na chuť, že je těžké jí odolat. A absolutně nevidíme důvod, proč bychom měli utíkat před sladkým pokušením. Co by byl svět bez lahodné čokolády? Určitě mnohem méně radostným místem.
Nejlepší švýcarská čokoláda
Za vynikající chutí a mimořádně krémovou konzistencí stojí Lindt Maîtres Chocolatiers, kteří hledají inspiraci po celém světě. Jednotlivé recepty jsou perfektně propracované. Někdy je naši Maîtres Chocolatiers vytvářejí po mnoho let, abychom si mohli vychutnat vynikající cukrářské umění, které se vyznačuje nejlepší švýcarskou čokoláda.
Proces výroby jedinečné čokolády!Nejlepší kakao
Výjimečná chuť naší čokolády je výsledkem námi přijatých vysoce kvalitních kakaových bobů pocházejících z nejznámějších oblastí světa
Výjimečný proces pražení a mletí
Po výběru a smíchání vysoce kvalitních kakaových bobů pražíme kakaovou šrotu, abychom z ní získali aroma a nejlepší chuť, a poté ji podrobíme mletí pro dosažení dokonale hladké hmoty.
Lindtův vynález
V roce 1879 způsobil Lindt revoluci v procesu výroby čokolády a vynalezl konšování – proces nepřetržitého, intenzivního míchání tekuté horké čokolády. Právě tímto způsobem získáváme hedvábně hladkou konzistenci, kterou je proslavená.
Nejlepší ingredience
Z předních regionů světa získáváme nejen kakaové boby, ale i ostatní ingredience. A pak je zpracováváme se stejnou péčí, s jakou je vybíráme.
Vynikající čokoládové provedení
Vychutnávání čokolády je zážitek zahrnující všechny smysly. Naši pozornost k detailům lze vidět na každém kroku, od procesu temperování, který zajišťuje lesklý a luxusní vzhled našich čokolád, až po elegantní obaly.
Ingredience
cukr,rostlinný tuk (kokosový, ze semen palmy), kakaový tuk,kakaová hmota, plnotučné MLÉKO v prášku,LAKTÓZA, odtučněné sušené mléko,bezvodý MLÉČNÝ tuk, emulgátor (lecitiny:SOJA), sladový extrakt Z JEČMENE, aromata, Čokoláda:Kakaová hmota minimálně: 32% Mléčná hmota minimálně: 21%,Bílá čokoláda:Kakaová hmota minimálně: 30% Mléčná hmota minimálně: 20%,Čokoláda dezertní: kakaová hmota minimálně 45 %
Alergeny
Může obsahovat LÍSKOVÉ OŘECHY a další OŘECHY.
Nutriční hodnoty
Na 100 g:: energetická hodnota (energie): 2169 kJ / 520 kcal, tuk: 30 g, - z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g, sacharidy: 54 g, - z toho cukry: 40 g, bílkoviny: 6.9 g, sůl: 0.15 g