Les Fruits Du Paradis
Cizrnu můžete najít také pod názvem římský hrách. Většina z nás ji zná asi díky pokrmu zvaný hummus, což je vlastně jakási „pomazánka“ z uvařené a rozmačkané cizrny, do které se přidává sezamová pasta tahini, citrónová šťáva, olivový olej, česnek a sůl. Římský hrách má ale daleko širší využití: mile vás může překvapit i jako omáčka či příloha k vašemu oblíbenému pokrmu, jako polévka a jednoznačně ...
Cizrnu můžete najít také pod názvem římský hrách. Většina z nás ji zná asi díky pokrmu zvaný hummus, což je vlastně jakási „pomazánka“ z uvařené a rozmačkané cizrny, do které se přidává sezamová pasta tahini, citrónová šťáva, olivový olej, česnek a sůl. Římský hrách má ale daleko širší využití: mile vás může překvapit i jako omáčka či příloha k vašemu oblíbenému pokrmu, jako polévka a jednoznačně zpestří vaše saláty. Dá se i naklíčit, takže pokud máte rádi spíše klíčky hořčejší, tyto si zamilujete. Cizrna je luštěnina, která obsahuje nejvíce vápníku, hořčíku a fosforu ze všech luštěnin! Nepochybujeme, že i vy najdete pro ni ve své kuchyni široké využití a pochutná si na ní celá vaše rodina.Složení: 100% cizrna Země původu: TureckoBalení: 25 kgMinimální trvanlivost: min 24 měsíců od data výrobySkladování: chladné, tmavé a suché místo (max. 20°C, max. 65% vlhkost vzduchu) Nutriční hodnoty na 100g výrobku: ENERGIE [kJ / kcal]: 1403 / 336TUKY [g]: 5,9 z toho NASYCENÉ MASTNÉ KYSELINY [g] : 0,6SACHARIDY [g]: 44,3 z toho CUKRY [g]: 3,1VLÁKNINA [g]: 15,5BÍLKOVINY [g]: 18,6SŮL [g]: 0,0575 Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit. Chemicko-fyzické vlastnosti: OBSAH VODY: max. 14 %ČISTOTA: 99,9 %ZLOMKY: < 5%Velikost zrna: cca 7 mm Mikrobiologické vlastnosti: CELKOVÝ POČET MIKROORGANISMŮ: < 100.000 KbE/ gKVASINKY: < 10.000 KbE/ gPLÍSNĚ: < 10.000 KbE / gKOLIFORMNÍ BAKTERIE: < 1.000 KbE / g COLI: < 10 KbE/gSALMONELLA: negativní v 125g
Více informací o produktu