Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g

Labeta

Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného džemu. Možná ne pár, ale raději více než méně. Džem je totiž návykové zboží, a to zvlášt ten poctivý domácí. Pokud máte hodně sladké ovoce, přidejte k němu želírovací cukr 4:1, který je zárukou toho, že váš...

Při pohledu na koše sklizeného ovoce si říkáte, že se letošní úrodě dařilo? Jahody, meruňky, hrušky, švestky - ať už máte jakékoli ovoce, nezapomeňte si z něj připravit i pár skleniček chutného džemu. Možná ne pár, ale raději více než méně. Džem je totiž návykové zboží, a to zvlášt ten poctivý domácí. Pokud máte hodně sladké ovoce, přidejte k němu želírovací cukr 4:1, který je zárukou toho, že váš džem bude mít správnou konzistenci. Žádný cukr navíc již není nutné přidávat. Želírovací směs obsahuje vše potřebné.
A váš džem hned vyzkoušejte s jemnými palačinkami, vláčným perníkem a nebo ho k snídani namažte na některý z našich oblíbených chlebů. Jedete v bezlepku? I pro vás máme klasický perník nebo chléb. Žijte naplno!
Návod na přípravu:
Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li vyrobit tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Do připraveného ovoce vsypeme obsah sáčku a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme 3 – 5 minut. Dochutíme kyselinou citronovou, můžeme přidat ještě cukr. Odebereme případnou pěnu a horký džem opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Příprava v domácí pekárně:
Očištěné a vypeckované ovoce 900 – 1000 g rozemeleme nebo prolisujeme. Chceme-li tužší džem nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce (např. třešně, višně, maliny atd.), použijeme pouze 800 – 900 g ovoce. Vložíme jej do domácí pekárny a zapneme program Příprava marmelády. Asi 30 minut před koncem programu přisypeme k ovoci Želírovací cukr 4:1. Přisladíme cukrem nebo přidáme trošku kyseliny citronové, záleží na sladkosti ovoce a vaší chuti. Po dokončení programu nalijeme připravený džem do skleniček, zavíčkujeme a otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Složení:
cukr, želírující látky 2,7 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, extrakt z oregána
Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota [kJ/kcal]: 1629/383, Tuky [g]: < 0,5, z toho nasycené mastné kyseliny [g]: < 0,1, Sacharidy [g]: 96, z toho cukry [g]: 96, Bílkoviny [g]: < 0,5, Sůl [g]: < 0,01
Balení:
250 g  - balení ke zpracování až 1 kg ovoce
Náš tip:
Jak si vybrat nejvhodnější želírovací přípravek? Jednoduchý návod najdete -> ZDE
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 5

Grizly
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
37
Cena produktu bez dopravy
MJ - Krása a zdraví
96 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
37
Cena produktu bez dopravy
Nestonej.cz
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
37
Cena produktu bez dopravy
MOJE železářství
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
49
Cena produktu bez dopravy
Labeta
98 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
40
Cena produktu bez dopravy

Recenze Labeta Želírovací cukr 4:1 250 g