Labeta
21 g
Vaječná tlačenka je nejen tradičním velikonočním pokrmem, ale i oblíbenou pochoutkou. Recepty se kraj od kraje i domácnost od domácnosti sice liší, jedno však mají společné. K její přípravě budete potřebovat želatinu. Abyste však měli práci co nejjednodušší, připravili jsme pro vás speciální želatinu na vaječnou tlačenku, kterou ovšem můžete použít i na přípravu nejrůznějších aspiků.Balení obsahuj...
Vaječná tlačenka je nejen tradičním velikonočním pokrmem, ale i oblíbenou pochoutkou. Recepty se kraj od kraje i domácnost od domácnosti sice liší, jedno však mají společné. K její přípravě budete potřebovat želatinu. Abyste však měli práci co nejjednodušší, připravili jsme pro vás speciální želatinu na vaječnou tlačenku, kterou ovšem můžete použít i na přípravu nejrůznějších aspiků.Balení obsahuje20 g jemně mleté želatinyK tomu přidáte150 ml vody, 1kostku bujónu, 150 ml nálevu ze zeleniny
Více informací o produktu