Kráčmar Stanislav Šustová Květoslava a kolektiv
Cílem odborné knihy navazující na knihu Základy gastronomie vybrané kapitoly je seznámit čtenáře s problematikou gastronomického cestovního ruchu Z hlediska gastronomických služeb jsou analyzovány tradiční potraviny a pokrmy dvou nejvýznamnějších oblastí Moravy Horácka a Valašska Velkou kapitolu tvoří Putování za sýry – jejich historií technologií výroby sýrů a produkty z mléka kravského ovčího a ...
Cílem odborné knihy navazující na knihu Základy gastronomie vybrané kapitoly je seznámit čtenáře s problematikou gastronomického cestovního ruchu Z hlediska gastronomických služeb jsou analyzovány tradiční potraviny a pokrmy dvou nejvýznamnějších oblastí Moravy Horácka a Valašska Velkou kapitolu tvoří Putování za sýry – jejich historií technologií výroby sýrů a produkty z mléka kravského ovčího a kozího Nápojová část odborné publikace je zaměřena na tuzemská vína s geografickým označením původu – Víno originální certifikace VOC pivem pivními styly a charakteristikou vybraných minipivovarů Zlínského kraje Odborná publikace je souhrnem výsledků výzkumné činnosti znalostí a zkušeností odborníků a akademických pracovníků oboru gastronomie při aplikaci teoretických a praktických poznatků z praxe v rámci gastronomie a cestovního ruchu
Více informací o produktu