KILNER Šlehač na máslo 0025.348
Kilner Fialová
NÁDOBA PĚCHOVADLO RUČNÍ PĚCHOVADLO NA MÁSLO KILNER 1 LITRŠlehač na máslo MASELNICA
Společnost Kilner byla poprvé založena Johnem Kilner v roce 1842 v Anglii.
Originalita a slušné provedení
Originální sklenice je stejně oblíbená a úspěšná již před 175 lety. Dlouhodobá popularita vděčí ikonickému designu a charakteristickému těsnění. Domácnosti po celém světě důvěřují tomu, že úspěšně zadržují a m...
Společnost Kilner byla poprvé založena Johnem Kilner v roce 1842 v Anglii.
Originalita a slušné provedení
Originální sklenice je stejně oblíbená a úspěšná již před 175 lety. Dlouhodobá popularita vděčí ikonickému designu a charakteristickému těsnění. Domácnosti po celém světě důvěřují tomu, že úspěšně zadržují a marinují ovoce a zeleninu.
Jak připravit máslo?
- Vložte máslo do misky se studenou vodou a zbytky mléka s máslem vymačkejte pomocí lopatek na máslo. Přidejte koření nebo požadované aroma.
- Nalijte 300 ml dvojité nebo šlehané smetany při pokojové teplotě do koše másla a zajistěte víko.
- Otočte rukojetí a utlačte asi na 10 minut.
- Sledujte, jak krém zahušťuje a mění se na máslo. Oddělte máslo od máslového mléka. Mléko s levým máslem je ideální na výrobu palačinek!