Dr. Oetker
20 g
Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1.000 g ovoce a 1.150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50 % ovoce. Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny ...
Tradiční želírovací přípravek k výrobě klasických sladkých marmelád, džemů a želé. Jeden sáček vystačí na 1.000 g ovoce a 1.150 g cukru, džem se vaří pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů s kyselejším nebo méně zralým ovocem. S Gelfixem Klasik 1:1 bude Váš hotový džem obsahovat 50 % ovoce. Gelfix Klasik směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád s pektiny z jablek a citrusových plodů. Návod k použití:Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. Odvážíme 1 kg a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik 1:1 smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Dr. Oetker Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem. Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Složení:Dextróza, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), palmový olej. Alergeny:Výrobek může obsahovat pšeničnou mouku, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinovou mouku, skořápkové plody.
Více informací o produktu