Díky přírodě Rebarbora kandovaná 100 g

Díky Přírodě

Kandovaná rebarbora je skvělou alternativou sladkostí. Je měkká a výborně chutná.
Díky ruční výrobě a šetrnému zpracování při nízké teplotě si rebarbora zachovává svou přírodní sílu a všechny cenné látky. Skvěle doplní ztracenou energii kdykoliv ji budete potřebovat.
Do výrobku je přidán pouze řepný cukr. Neobsahuje žádné umělé zvýrazňovače chuti, konzervanty nebo barviva.
Hlavní výhody
- Ručně vy...

Kandovaná rebarbora je skvělou alternativou sladkostí. Je měkká a výborně chutná.
Díky ruční výrobě a šetrnému zpracování při nízké teplotě si rebarbora zachovává svou přírodní sílu a všechny cenné látky. Skvěle doplní ztracenou energii kdykoliv ji budete potřebovat.
Do výrobku je přidán pouze řepný cukr. Neobsahuje žádné umělé zvýrazňovače chuti, konzervanty nebo barviva.
Hlavní výhody
- Ručně vyráběná.
- Sušená při nízké teplotě.
- Bez konzervantů.
- Kvalitní přírodní produkt z Lotyšska.
Použití
Kandované ovoce nebo zelenina jsou určeny k přímé konzumaci, ale často se používají i v cukrářství, například při pečení buchet nebo vánočního cukroví. Je možné je přidat do jogurtu, müsli, kaše nebo jim podobným jídlům.
Co je kandovaná zelenina?
Kandovaná zelenina je zelenina, které byla konzervována pomocí cukru. Tento proces zahrnuje namáčení zeleniny (čerstvé nebo sušené) v cukerném roztoku, což vede k nahrazení vody v zelenině cukrem. Vyšší podíl cukru v zelenině zvyšuje její trvanlivost a zároveň jí dodává sladkou chuť. Kromě některých druhů zeleniny je možné kandovat i ovoce nebo lesní plody.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
1502 kJ / 353 kcal
Tuky
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

Díky přírodě
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
99
Cena produktu bez dopravy