Ceria Hraška vanilková 1 kg
Ceria 1000 g
Použité ingredience jsou pouze z přírodních zdrojů a přispívají k dobré stravitelnosti Hrašky.
ZDRAVĚJI NAHRADÍ:
KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu
JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku
VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání
Základní recepty
OBALOVÁNÍ OVOCE – jablka, broskve, ananas, banány aj.
• smícháme 80 g Hrašky se 120 ml vody na těstíčko (hustoty řidší hořčice)...
ZDRAVĚJI NAHRADÍ:
KLASICKÝ TROJOBAL - v těstíčku obalíte vše jako v trojobalu
JÍŠKU - zahustíte polévku, omáčku
VEJCE - v karbanátkách, v těstech, při zapékání
Základní recepty
OBALOVÁNÍ OVOCE – jablka, broskve, ananas, banány aj.
• smícháme 80 g Hrašky se 120 ml vody na těstíčko (hustoty řidší hořčice)
• 300 g ovoce nakrájíme
• kousky ovoce namáčíme v těstíčku
• klademe je do rozpáleného oleje
NÁHRADA VAJEC VE SLADKÝCH TĚSTECH (cca 30 g za jedno vejce = asi 1 pol. lžíce)
• kynuté těsto: buchty, koláče, vánočky, loupáky, nádivky, ovocné knedlíky
• bramborové těsto: šišky, noky, knedlíky aj.
V PALAČINKÁCH A LÍVANCÍCH
• 1/3 mouky na palacinky ci lívance nahradíme Hraškou vanilka, necháme 20 minut odležet a postupujeme běžným způsobem
Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.
Neobsahuje GMO.