Bestent Udírna dřevěná 50x50x120 cm s kovovou střechou

Bestent

Naše dřevěná udírna s kovovou střechou o rozměrech 50x50x120 cm je skvělým doplňkem pro každého milovníka domácího uzení. V první řadě je naše dřevěná udírna vyrobena z kvalitního dřeva, které je odolné vůči teplu a vlhkosti, což zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost tohoto produktu. Dřevo dodává udírně přirozený a rustikální vzhled, který skvěle zapadne do každé zahrady nebo exteriéru.
S...

Naše dřevěná udírna s kovovou střechou o rozměrech 50x50x120 cm je skvělým doplňkem pro každého milovníka domácího uzení. V první řadě je naše dřevěná udírna vyrobena z kvalitního dřeva, které je odolné vůči teplu a vlhkosti, což zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost tohoto produktu. Dřevo dodává udírně přirozený a rustikální vzhled, který skvěle zapadne do každé zahrady nebo exteriéru.
S rozměry 50x50x120 cm je naše udírna dostatečně velká na to, abyste do ní mohli umístit dostatek masa pro uzení pro celou rodinu nebo větší skupinu přátel. Díky své velikosti je také dostatečně kompaktní na to, aby se vešla do většiny zahradních prostor nebo teras.
Dřevěná konstrukce dodává udírně přirozený a rustikální vzhled, zatímco kovová střecha zajišťuje ochranu před povětrnostními vlivy a dlouhodobou životnost.
VLASTNOSTI ZAHRADNÍ UDÍRNY
precizní a pečlivé zpracování
vyrobeno z tlustého plechu válcovaného za studena
udírna je vyrobena ze skandinávského smrku
krb a trouby jsou natřeny žáruvzdornou barvou 900°C
kovová střecha s nastavitelným komínem
vybavena teploměrem
krb má regulaci přívodu vzduchu
po rozbalení je připravena k použití
požárně impregnované dřevěné prvky udírny
VNĚJŠÍ ROZMĚRY OHNISKA
výška - 30 cm
šířka - 25 cm
délka - 30 cm
VNITŘNÍ ROZMĚRY OHNISKA
výška - 25 cm
šířka - 25 cm
hloubka - 29 cm
ROZMĚRY DŘEVĚNÉ UDÍRNY
Rozměry 50 x 50 x 120 cm
V CENĚ:
2x dřevěná udírna
stojan
ohniště
kovová střecha s nastavitelným komínem
komín: 2 x rovná trubka, 1 x koleno
6x věšák na zavěšení
6 x háček z nerezavějící oceli
Tipy pro Vás:
Základem každého kvalitního uzení je správná teplota. Potraviny můžete udit při třech teplotách.
Uzení studeným kouřem (18 – 25 °C) – vybrané druhy ryb, salámy, klobásy
Uzení teplým kouřem (30 – 40 °C) – rybí speciality, slanina, uzené maso
Uzení horkým kouřem (70 – 90 °C) – uzení kombinované s ohřevem – ryby, šunky, párky
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

Bestent.cz
96 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Na dotaz
5 121
Cena produktu bez dopravy