Amylon pudink vanilkový bez lepku 40 g
Amylon vanilka 40 g
BIO pudingy
Proč BIO puding bez lepku?
Lahodný vanilkový puding z BIO řady a bez lepku je ideální pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Bourbon vanilka použitá pro tento puding pochází z Madagaskaru a její úžasnou vůně je způsobena vyšším procentem vanilinu a aromatických látek.
Tento puding je vyrobený z kvalitního BIO kukuřičného škrobu, ...
Proč BIO puding bez lepku?
Lahodný vanilkový puding z BIO řady a bez lepku je ideální pochoutka ke snídani, ke svačině nebo slouží v kuchyni jako přísada do dezertů, krémů či dortů.
Bourbon vanilka použitá pro tento puding pochází z Madagaskaru a její úžasnou vůně je způsobena vyšším procentem vanilinu a aromatických látek.
Tento puding je vyrobený z kvalitního BIO kukuřičného škrobu, je lehce stravitelný a velmi snadno připravitelný.
Zvolíte-li naši BIO řadu pudingů, oceníte lahodnou chuť a autentickou vůni bez přikrášlování, lehkou stravitelnost i složení přírodního ůvodu z BIO surovin podléhajících přísné certifikaci.
Je bezlepkový, takže je vhodný i pro bezlepkovou dietu. Je bez umělých sladidel a přidaného cukru, takže je vhodný i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr. Puding neobsahuje palmový olej.
Výhody
Ochutnejte BIO puding bez lepku
- Lehce stravitelný dezert k snídani nebo jako svačinka
- Skvělý i do krémů, dezertů, korpusů i na zahušťování
- Autentická vanilková chuť i vůně
- BIO suroviny
- Vhodný i pro bezlepkovou dietu
- Snadná příprava během chvilky
- Bez přidaného cukru, umělých sladidel a palmového oleje
- Vhodné i pro diabetiky, nepoužijí-li během přípravy cukr
Příprava
Tento puding připravíte snadno
- Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
- Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40 g) a zahříváme k varu.
- Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
- Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Tipy
od Amylonky
-
Puding lze připravit také v kozím mléce nebo v alternativách rostlinných nápojů.
-
Politím pudingu sirupem zdokonalíte gurmánský zážitek.
-
Variabilní pomocník k přípravě, dezertů, zákusků, krémů a jemných korpusů.
-
U pudingových pohárů se v kreativitě meze nekladou. Kombinujte vrstvy pudingu s ovocem, piškoty, křupavými sušenkami, oříšky, šlehačkou či zmrzlinou.
Složení produktu
- Bio kukuřičný škrob, bio mletá vanilka (1,5%), vanilkový extrakt.
Hmotnost a ks v kartonu
- Hmotnost 40 g
- 25 ks v kartonu
Trvanlivost
- Trvanlivost 24 měsíců
Kde se puding vyrábí?
- V České republice.
Výživové údaje
Výživové hodnoty
Energetická hodnota
Tuky
Z toho nasycené mastné kyseliny
Sacharidy
Z toho cukry
Bílkoviny
Sůl
kJ
kcal
Na 100 g sypké směsi
1495
352