Amylon cukr vanilkový 20 g

Amylon 20 g vanilkové

BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše
Složení: cukr třtinový*, bourbon vanilka (min. 1,5 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotovýc...

BIO vanilkový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše
Složení: cukr třtinový*, bourbon vanilka (min. 1,5 %). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Návod k přípravě: Jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, přidáme do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, sypeme jím koláče, palačinky nebo kaše.
Výživové údaje na 100 g sypké směsi: energetická hodnota: 1 692 kJ/398 kcal; tuky: 0,2 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 98,9 g; cukry: 98 g; bílkoviny: 0,1 g; sůl: 0,01 g
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - cukr s přísadami
Bioprodukt – produkt kontrolovaného ekologického zemědělství, ověřeno certifikátem Rostlinné – neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med) Ze surovin bez lepku - vyrobeno ze surovin, které neobsahují lepek. Výrobek však může obsahovat stopy lepku. Bez mléka – neobsahuje mléko ani mléčné výrobky (sýr, máslo, smetanu, jogurt, syrovátku)
Bio
Veganské
Ze surovin bez lepku
Více informací o produktu

Upřesnit výběr

Počet e-shopů: 1

HIT JÍDLO.cz
100 % zákazníků doporučuje e-shop
Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazníků v programu Ověřeno zákazníky.
Skladem
12
Cena produktu bez dopravy

Recenze Amylon cukr vanilkový 20 g

Přidáno: 12. 2. 2015
80 %
Nedoporučuje produkt
uvítala bych nerafinovaný cukr... vanilka voní příjemně