Moštárna Hoštětín Ocet jablečný Bio 500 ml
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v bio kvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky ...
Nalezeno více než 1 000 nabídek. (Zobrazuji 1 – )
Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v bio kvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení. Díky ...
Nejedná se ve skutečnosti o ocet, vzniká jako vedlejší produkt při výrobě nakládaných švestiček – umeboshi. Výrobce MUSO uvádí, že umeocet pomáhá při nechutenství, zažívacích potížích a únavě. Tipy na...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v...
G&G Ocet bílý 1l Kvalitní vinný ocet 100%. Bez přidaných zvýrazňovačů chuti a antioxidantů. Obsah: 1l. Vyrobeno v Německu.
Ocet není pasterovaný a je přirozeně zakalený. Vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích a hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ zd...
Bragg, Apple Vinegar, Jablečný ocet, BIO, 946 ml Certifikovaný organický jablečný ocet Bragg Raw je nefiltrovaný, tepelně neupravený, nepasterizovaný s 5% kyselostí a obsahuje úžasnou „matku“ octa. Ja...
Jablečný ocet od značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných bio jablek. Ocet není ...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemic...
Složení voda, ocet (kyselost 5 %) Nutriční hodnoty na 100ml Energie 11kJ / 2,6 kcal Tuk 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g, Sacharidy 0,1g z toho cukr 0g/Protein 0,05g/Sůl 0,01g Skladování Skladujt...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- BIO Bzenecký ocet kvasný lihový 8% 500 ml.Návod na přípravu:Doporučujeme ředění: 1 díl octa, 4 díly vody.
Bio jablečný ocet se řadí k superpotravinám, které mají na lidský organismus velice blahodárné účinky. Je bohatý zejména na vitamíny B1, B2, B6 a C, kyselinu listovou a pantothenovou a minerální látky...
Kvasný ocet ovocný - jablečný RAW Ocet jablečný několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroo...
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na dochucení všech pokrmů, ka...
Výborný vinný ocet z Thajska vhodný jako zálivka nebo pro přípravu omáček. Destilovaný vinný ocet 1 L Složení: kyselost 5%, voda, ocet Pro odstranění pesticidů z ovoce a zeleniny, omyjte potraviny s d...
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Jablečný ocet je vhodný jak do kuchyně pro zpestření salátů a o...
BIO jablečný ocet je přírodní produkt, který byl vyrobený fermentací alkoholu z čerstvě vymačkaného organického jablečného džusu a kyseliny octové. Tím si zachoval přírodní vitaminy a minerály z ...
Vinný ocet*, vařený hroznový mošt*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvílt;pgt;lt;stronggt;Kalorická hodnota/energie (na 100ml):lt;/stronggt;477kJ/112kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastn...
Tento ocet se vyznačuje šetrným přírodním způsobem výroby. Připravuje se z nesířeného bílého vína vyrobeného z bio hroznů, zraje v dřevěných sudech a při výrobě není zahříván. Případný zákal či usazen...
Umeocet je kyselá přírodní šťáva, vhodná náhrada za ocet. Vyrobeno přírodní fermentací, neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva. Použití: do salátů, k ochucení pokrmů (polévek, omáček apod.) Slo...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemic...
Tato krajová specialita se připravuje výhradně v severoitalské provincii Modena. Vyrábí se zkvašením šťávy vybraných odrůd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a další místní odrůdy). Během násle...
Balzamikový ocet z Modeny I.G.P. Emilio CARANDINI 250 ml Aceto Balsamico di Modena I.G.P. Emilio je balzamikový ocet z Modeny CHZO (chráněné zeměpisné označení), který zraje v dřevěných sudech. Vyrábí...
Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na SUSHI. Tento ocet je již předem dochucený ve správném poměru octa, soli a cukru.
Delikátní dochucovadlo z japonských švestek vhodné do salátů i teplé kuchyně. Výrazná, kyselá, ale zároveň lehce nasládlá chuť. Delikátní japonské švestičky Ocet z japonských švestek umeboshi vzniká j...
Rýžový ocet s kyselosti 3%. Země původu: PRC Objem: 610ml Balení: Sklo
Složení: víno, antioxidant E220. Obsahuje SIŘIČITANY.
G&G Condimento Bianco italská specialita 500 ml Vynikající originálně italská octová specialita z vinného octu a hroznového moštu. Lahodná ovocná a sladko-kyselá chuť vás učaruje. Perfektně se hodí na...
Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ten získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo př...
Složení:Ume švestkový ocet 61% (ume švestky 80%, jedlá mořská sůl 20%). shiso listy, jedlá mořská sůl.Může obsahovat stopy lepku.Skladujte při teplotě do 25°C
Značka RUDOLFS spadá pod lotyšskou firmu Lat Eko Food. Založena byla v roce 2010 a nejprve se zaměřovala na organickou stravu pro kojence. Produkty byly 100% přírodní, bez přidaných konzervačních láte...